Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA SECCIÓ 1 – QUÈ FEM AMB LA TEVA INFORMACIÓ?

Quan compres alguna cosa de la nostra botiga, com a part del procés de compra venda, nosaltres recol·lectem la informació personal que ens dones com ara nom, adreça i correu electrònic.

Quan navegues a la nostra botiga, també rebem de manera automàtica l’adreça de protocol d’internet de la teva computadora (IP) amb la finalitat de proporcionar-nos informació que ens ajuda a conèixer sobre el seu navegador i sistema operatiu.

Email màrqueting (si és aplicable): Amb el teu permís, podrem enviar-te correus electrònics sobre la nostra botiga, nous productes i altres actualitzacions.

SECCIÓ 2 – CONSENTIMENT

Com obtenen el meu consentiment?

Quan ens proveeixes la teva informació personal per a completar una transacció, verificar la teva targeta de crèdit, crear una ordre, concertar un enviament o fer una devolució, impliquem que acceptes la recol·lecció i ús per aquesta raó específica solament.

Si et demanem la teva informació personal per una raó secundària, com a màrqueting, et demanarem directament el teu exprés consentiment, o et donarem l’oportunitat de negar-te.

Com puc anul·lar el meu consentiment?

Si després d’haver acceptat canvies d’opinió, pots anul·lar el teu consentiment perquè et contactem, per la recol·lecció, ús o divulgació de la teva informació, en qualsevol moment, contactant-nos a contacte@timewatch.es o escrivint-nos a: TimeWatch , 1, 08015 Barcelona, Barcelona, Spain.

SECCIÓ 3 – DIVULGACIÓ

Podem divulgar la teva informació personal si se’ns requereix per llei o si violes els nostres Termes de Servei.

POLÍTICA DE PRIVADESA SECCIÓ 4 – WOOCOMMERCE

La nostra botiga es troba allotjada en Woocommerce Inc. Ells ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre’t els nostres productes i serveis.

Les teves dades s’emmagatzemen a través de l’emmagatzematge de dades de Shopify, bases de dades i l’aplicació general de Shopify. Les teves dades s’emmagatzemen en un servidor segur darrere d’un firewall.

Pagaments:

Si tries una passarel·la de pagament directe per a completar la teva compra, llavors Shopify emmagatzema dades de la teva targeta de crèdit. Està xifrada a través de la Seguretat Standard de Dades de la Indústria de Targetes de Pagament (PCI-*DSS). Les teves dades de transacció de compra s’emmagatzemen només en la mesura en què sigui necessari per a completar la transacció de compra. Després que s’hagi completat, s’esborra la informació de la seva transacció de compra.

Totes les passarel·les de pagament directe s’adhereixen als estàndards establerts per PCI-*DSS com l’indicat pel Consell de Normes de Seguretat de PCI, que és un esforç conjunt de marques com Visa, Mastercard, American Express i Discover.

Els requisits del PCI-*DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de targetes de crèdit de les botigues i els seus proveïdors de serveis.

Per a una visió més clara, és possible que també desitgis llegir les Condicions de servei de Shopify aquí o Declaració de privacitat aquí.

SECCIÓ 5 – SERVEIS DE TERCERS

En general, els serveis de tercers utilitzats per nosaltres només recopilaran, usaran i divulgaran la teva informació en la mesura que sigui necessària perquè els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant això, alguns proveïdors de serveis de tercers, com ara passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privacitat respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per a aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les polítiques de privacitat perquè puguis entendre la manera en què la teva informació personal serà manejada.

En particular, recorda que alguns proveïdors poden estar situats o comptar amb instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferent de tu o nosaltres. Així que si desitges procedir amb una transacció que involucra els serveis d’un proveïdor a tercers, la teva informació pot estar subjecta a les lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) en què es troba el proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

A tall d’exemple, si et trobes al Canadà i la teva transacció és processada per una passarel·la de pagament amb seu als Estats Units, llavors la teva informació personal utilitzada per a completar la transacció pot ser subjecte de divulgació en virtut de la legislació dels Estats Units, incloent-hi la Llei Patriota.

Una vegada que abandones el lloc web de la nostra botiga o et redirigeixes a un lloc o aplicació de tercers, ja no estàs sent regulats per la present Política de Privacitat o els Termes de Servei de la nostra pàgina web.

Enllaços:

Quan fas clic en enllaços de la nostra botiga, pot ser que siguis redirigit fora del nostre lloc. No som responsables per les pràctiques de privacitat d’altres llocs i et recomanem llegir les seves normes de privacitat.

POLÍTICA DE PRIVADESA SECCIÓ 6 – SEGURETAT

Per a protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per a assegurar-nos que no hi hagi pèrdua de manera inapropiada, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció d’aquesta.

SI ens proporciones la informació de la teva targeta de crèdit, aquesta informació és encriptada mitjançant la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i s’emmagatzema amb un xifratge AES-256. Encara que cap mètode de transmissió a través d’Internet o d’emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-*DSS i implementem normes addicionals acceptades per la indústria.

COOKIES

Aquí tens una llista de cookies que utilitzem. Les llistem perquè puguis triar si vols optar per llevar-les o no.

_session_aneu, unique token, sessional, Allows Shopify to store information about your session (referrer, landing page, etc).

_shopify_*visit, no data held, Persistent for 30 minutes from the last visit, Used by our website provider’s internal stats tracker to rècord the number of visits

_shopify_*uniq, no data held, expiris midnight (relative to the visitor) of the next day, Counts the number of visits to a store by a single customer.

cart, unique token, persistent for 2 weeks, Stores information about the contents of your cart.

_secure_*session_aneu, unique token, sessional

storefront_*digest, unique token, indefinite If the shop has a password, this is used to determini if the current visitor has access.

SECCIÓ 7 – EDAT DE CONSENTIMENT

En utilitzar aquest lloc, declares que tens almenys la majoria d’edat en el teu estat o província de residència, o que tens la majoria d’edat en el teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per a permetre que qualsevol dels teus dependents menors usi aquest lloc.

POLÍTICA DE PRIVADESA SECCIÓ 8 – CANVIS EN AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, asique si us plau revisa-la sovint. Canvis i aclariments entraran en vigència immediatament després de la seva publicació en el lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, per la qual cosa com estàs assabentat de quina informació recopilem, com i baix quines circumstàncies, si n’hi hagués, la utilitzem i/o divulguem.

Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la teva informació pot ser transferida als nous propietaris, perquè puguem continuar venent-te productes.

PREGUNTES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

Si vols: accedir, corregir, esmenar o esborrar qualsevol informació personal que posseïm sobre tu, registrar una queixa, o simplement vols més informació contacta al nostre Oficial de Compliment de Privacitat contacte@timewatch.es o per correu postal a TimeWatch×