Política de reemborsaments i devolucions

TimeWatch Política de reemborsaments


Gràcies per comprar en TimeWatch! Aquí pots trobar la nostra política de reemborsaments.
Oferim reemborsament i/o canvi dins dels primers 30 dies de la teva compra. Si han transcorregut 30 dies des de la teva compra, no se t’oferirà un reemborsament i/o canvi de cap mena.

Elegibilitat per a reemborsaments i canvis

  • El teu article ha d’estar sense usar i en les mateixes condicions en què el va rebre.
  • L’article ha d’estar en l’embalatge original.
  • Per a completar la teva devolució, requerim un rebut o comprovant de compra.
  • Només es poden reemborsar els articles de preu regular; els articles de venda no es poden reemborsar.
  • Si l’article en qüestió va ser marcat com un regal quan va ser comprat i es va enviar directament a tu, rebràs un crèdit de regal pel valor de la teva devolució.

Canvis 
Només reemplacem els articles si estan defectuosos o danyats. Si necessites canviar-ho pel mateix article, envia’ns un email a conacte@timewatch.es .

Partial refunds are granted (si és aplicable)

Qualsevol article que no es trobi en el seu estat original, estigui danyat o falti una part per raons que no es van deure al nostre error.

Qualsevol article que es retorni més de 30 dies després del lliurament.

Una vegada que es rebi i inspeccioni la teva devolució, t’enviarem un email per a notificar-te que hem rebut el teu article retornat. També et notificarem l’aprovació o el rebuig del teu reemborsament.

Si és aprovat, llavors es processarà el teu reemborsament i s’aplicarà un crèdit automàticament a la teva targeta de crèdit o mètode de pagament original, dins d’una certa quantitat de dies.

Reemborsaments endarrerits

Si encara no has rebut un reemborsament, primer verifica una altra vegada el teu compte bancari. Després, comunica’t amb la companyia de la teva targeta de crèdit. Pot prendre algun temps abans que es publiqui oficialment el teu reemborsament.

Si has fet tot això i encara no has rebut el teu reemborsament, comunica’t amb nosaltres al contacte@timedestiny.es .